Pages

Tuesday, December 23, 2014

Home » Adakah Aku Mampu

Adakah Aku Mampu

Assalamualaikum,

Dah lama aku tak menulis blog. Dulu blog tempat aku sampai kan pendapat, meluahkan perasaan dan berkongsi ilmu. Sekarang mungkin kesibukan kerja buat aku tak dapat nk menulis.

Pada 31hb January 2015 InShaAllah aku akan bergelar suami pada seseorang yang sangat aku harapkan menjadi teman yang akan membimbing dan saling melengkapkan diri aku.

Perkenalan tanpa disangka dari kawan karib aku Alhamdulillah diberkatkan hingga perancangan kami untuk berkahwin.

Setiap doa aku selepas solat mesti dimasukkan.. Ya Allah janganlah kerana kehadiran diriku dalam hidup bakal isteriku hanya mendatangkan penderitaan dan tak bahagia dalam hidup dia. Aku hanya mampu berusaha yang terbaik dan yang lain aku hanya berserah pada Allah.

Aku sangat bersyukur dengan  calon yang diberikan oleh Allah ini. Sangat baik dan menerima diriku sebaik mungkin. Aku harap aku takkan mengecewakan kepercayaan yang diberikan oleh bakal isteriku pada diri aku. Ya Allah berikanlah kesihatan yang baik padaku untuk menjalankan tanggungjawab sebagai ketua keluarga suatu hari nanti.

P/s-Syukur pada mu Ya Allah. Nurnashaqi Asyikin suatu hari nanti jika saya akan buat awk sedih saya minta maaf. Saya janji dengan izin Allah sy cuba jadi yang terbaik. Thanks for everything.

3 comments:

Kakzakie said... [Reply to comment]

Percayalah Faiz jika iman kental dan sentiasa dibaja in-sya-allah rumah tangga yg dibina akan bahagia dunia dan akhirat

Tahniah dari kakak:)

faiz said... [Reply to comment]

@Kakzakie
Terima kasih kak.. Doakan sy mampu jd yg terbaik

Анна Лапина said... [Reply to comment]

Реальные фото проституток sexracom Самое большое рабство — не обладая свободой, считать себя свободным. Dah lama aku tak menulis blog. Dulu blog tempat aku sampai kan pendapat, meluahkan perasaan dan berkongsi ilmu. Sekarang mungkin kesibukan kerja buat aku tak dapat nk menulis, индивидуалки Киева - это девчушки красавицы, которые смогут удовлетворить мужчину любого статуса. У меня есть ВСЁ, что нужно для Вашего комфорта. Разнообразие предоставляемых интимных услуг, неиссякаемая фантазия, тактичность, учитываю все Ваши пожелания, а также ненавязчивое МУЗЫКАЛЬНОЕ СОПРОВОЖДЕНИЕ.