Pages

Wednesday, January 5, 2011

Home » , , , » aku peminat ARSENAL...

aku peminat ARSENAL...

bile orang tanya kelab ape ko minat faiz?tanpa teragak-agak aku akan menjawab arsenal walaupon arsenal dah lama tak menang title epl dah lama.

kenapa aku minat arsenal???paling yang aku kagum sekali ngan arsenal ni kelab ni setahu aku tak pernah beli pemain bintang tapi kelab ni ramai melahirkan bintang.yang paling star pon pernah beli ialah arshavin tu pon tak star sangat dikenali pon lepas perform kat EURO 2008.Thierry Henry dulu pon waktu main ngan arsenal pemain tak famous sebelum ke arsenal.Faktor kedua ialah ialah permainan kemas arsenal main yang mementingkan short pass yang tak suka bermain defend.Sebab tu arsenal banyak gol last-last minute disebabkan taktik serangan dieornag hingga final whistle dan sebab tula arsenal boleh dikatakan ada bolos pada setiap match.

Rasa tak sabar pulak rasenya nak menanti pagi nanti match antara arsenal ngan manchester city.susah gak nak lawan m.city ni lag-lagi plak time m.city tgh perform sekarang

4 comments:

Sharinginfoz said... [Reply to comment]

memang betul arsenal tak perlu beli pemain2 mahal, yang penting develop skill from remaja lagi

Midi said... [Reply to comment]

aku juga peminat arsenal.

suhaiza said... [Reply to comment]

it's my fav team also....

Ayie said... [Reply to comment]

sama la kita.. hahaha