Pages

Monday, May 2, 2011

Home » » Adakah ni panggung wayang???

Adakah ni panggung wayang???

Assalamualaikum...

Semalam aku kembali ke Bahau..Den terpakso cuti sebulan sobab eiyh budak-budak MMU dah mulo nak exam.So,nanti tak ramai customer.Aku pon terpksola cuti sampai bulan 6.Punyola bosan nak dok menonggok keik rumah ni sebulan.Sekarang bila dah kerja cuti 2-3 hari pun dah panas punggung,raso nak berjalan je kojo eiyh...

Nasib member aku Khairie duduk sebelah rumah aku tengah practical training dekat Bahau ni.Dia belajar dekat UniMAP dekat Perlis tapi praktikal dekat sini.Adala kawan nak jalan-jalan sama-sama.Alang-alang citer Fast and Furious 5 dah keluar aku ajakla Khairie tengok citer Fast and Furious 5.Jangan ingat Bahau ni kampung ye.Bahau ni ada wayang tu.Al-Ikhsan pun baru bukak..terkejut aku tengok ada Al-Ikhsan tadi..heheh..Termasuk citer ni dah 2 kali aku tengok...dulu aku tengok dengan adik aku citer Adnan Sempit..not bad la wayang dekat sini..tapi namo panggung eiyh den tak ponah dongar..yang penting bukan GSC ngan TGV sume tu..

Masa nak beli tiket tu memang takde orang..dalam hati,"Bukak ke tak bukak wayang ni"..memang aku ngan member aku je ade kat situ.Pergi kat kaunter orang pun takde.Osah la bahau ni...ingatkan dieorng rehat ke ape..rupo-rupo eiyh tengah mengular ngan kawan dia dekat kaunter jual pop corn sume tu...kurang ajar betul..dasar makan gaji buta...tak pernah dalam hidup aku pergi tengok wayang takde orang beratur beli tiket...

Kosong gila..kompem tak untung wayang ni

Waktu beli tiket adala tiket ada jual sebaris..heheh...kiteorng beli pukul 11 mlm ni..tengok midnight...nampaknye malam ni bolehla aku conquer satu panggung ni...Tu jela aku nak citer..tunggu review aku pasal filem Fast and Furious 5 ni esok...

p/s-Sape dah tengok Fast and Furious 5...best tak citer ni..




13 comments:

Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
abu nak Tanya kenapa cermin sebelh kiri

zamn sekarang ni panggung wayang kalau tak canggih orang tak mau pergi kalau tak ade cerita box opis movie pun orang tak pergi tengok....

Cik Sue said... [Reply to comment]

perghh...best giler pi tengok wayang panggung lenggang...nampaknya malam nih panggung wayang tu faiz yg punya... =D

Jue said... [Reply to comment]

xde org, sbb tu la derang bleh lepak2 kot, sound jek.. kehkeh

adwafarahin said... [Reply to comment]

adwa download haram je

gamba superb gila

x mcm gamba panggung pon
masuk nie nk dekat 10 kali da tgk

awesome! x rugi :)

Wafiy Suzly said... [Reply to comment]

dah kuar ek cerita tu? gila eksaited nak tengok.. eh panggung gini lagi best dari yg ramai orang, hehe

~Nabilah~ said... [Reply to comment]

knfem best cter 2...hahaha...wlpun x tgk lagi..

Ayie said... [Reply to comment]

kalau cerita hollywood, kompom torrent jadi mangsa.. harapan le aku nk ''menderma'' kat mereka.. ahahaha.

Suhami Ahmad said... [Reply to comment]

huhu....atok tak penah p lagi wayang tu...

amny said... [Reply to comment]

klu xde orang la bes..^^

chii said... [Reply to comment]

okla..x ramai org..leh dok ikut suka hati je kan :D

KUREKURE COMEL said... [Reply to comment]

perhhh...bahau ada wayang...kat tmpt asal ke tu?...maju dah bahau....
hehehe

faiz said... [Reply to comment]

@KUREKURE COMEL
bukan kat tempat lain..

lalink7 said... [Reply to comment]

haaa...mst bebudak jaga kaunter p dok layan tgk movie skali niee..ampehh lee