Pages

Friday, May 6, 2011

Home » , , , , » PM@Perdana Menteri Najib di Hot FM

PM@Perdana Menteri Najib di Hot FM

Assalamualaikum..



PM@Perdana Menteri Najib di Hot FM

Pagi tadi punye gigih aku tak tidur lepas subuh nak dengar radio HOT FM..maklumla Y.A.B. Dato' Sri Mohd Najib Tun Razak Perdana Menteri tersayang aku nak ke udara live di HOT FM...'sangat' sayang...hehhe...yaa...aku rasa Najib ni memang bijak nak mendekati golongan-golongan muda...bagi aku inisiatif ni memang bagus...tapi diharapkan PM kita ni ikhlas....bukan nak memancing undi untuk PRU akan datang ni...yela sejak akhir-akhir ni banyak sangat aku dengar perancangan ngan projek-projek untuk orang-orang muda ni..

Tak sangka plak PM kita ni kelakar rupo eiyh..pastu macam spotting gak la..time Kieran ngan Farah Fauzana buat lawak bodoh pun Najib buat relax je...takkan nak mengamuk plak kan..heheh..live tu...banyak gak la PM kita ni buat lawak...yang paling aku suka bila dia buat lawak memerli liverpool...Najib kato dio ni fan MU...dia cakap,"MU ade MU TV kan..Chelsea pon adekan..tapi liverpool ni ada historical tv"..heheh...tak silap akula...maksud dia kononnya Liverpool ni dah jadi sejarah la...tak mampu nak bersaing lagi...nasib PM tak kutuk Arsenal..kalau tak!!!!..heheh

Time tu gak Najib buat satu pengisyhtiharan di  HOT FM yang tak lama lagi rumah yang mampu orang muda milik akan dibina...kato eiyh rumah ni bawah RM 220 000...dio kato rumah ni nanti murah sebab dia arahkan pemaju perumahan tu tidak ambil untung dari projek...kira ni projek sosial dieorngla..ade ke pemaju buat rumah taknak buat untung???..

PM ada gak cakap di HOT FM,PRU mungkin akan diadakan bulan 11 ni...dio kato banyak bondo keramat berlaku bulan 11 ni kat keluarga eiyh...aku ni walaupun dah tua bangka pun tak daftar lagi ni...tunggu nak pilihan raya baru daftar...mane tahu ade plak dieorng ni ade hulur duit ke kat orang yang daftar undi macam kawan aku dulu PRU lepas dapat RM 400 tu BN bagi...tapi kat Kelantan la...heheh..takdela..sebenarnya aku malas nak daftar...biarla orang lain pilih kerajaan untuk aku...Aku ni atas pagar je...sape betul aku sokong...

p/s-Sape sayang PM kita ni angkat tangan...heheh...sayangla sangat kan..

18 comments:

Shamsuddin Amin said... [Reply to comment]

yey...
PM minat MU juga... hahaha

amny said... [Reply to comment]

malas layan..ngeh3...

Miecyber said... [Reply to comment]

Undilah calon yang tidak makan rasuah..

Tips Kejayaan

chii said... [Reply to comment]

PM tu ape :p

x dgr pun..tp bila tgk review sesetgh org..mcm2 hal yg keluar kan..eheh

Nur Liyana said... [Reply to comment]

hehe...dgr dgr dgr smbil tgk nasi lemak kopi o kat tv9....layan tv dan radio..fuyoooooo!!!!

Ayie said... [Reply to comment]

Aku dengar kejap je.. Boleh tahan senget gak PM kite tuh.. Memang layan..

Kalau dia kutuk Arsenal, kompom aku tak undi BN.. Hambik.. hahahaha..

wah, ada orang kasi duit..?? cis, aku pun nak gak.. Menyesal aku daftar tahun lepas.. *err, mana mana pihak nak kasi aku duit, sila laa.. AKu oke je.. HAHAHA.. -RASUAH TUHHH.. ^^

*Fan Liverpool mesti tensen kan..?? HAHAHAAHA

Sharinginfoz said... [Reply to comment]

guna cara berbeza menemui rakyat

Suhami Ahmad said... [Reply to comment]

masing2 ada cara tersendiri pancing pengundi kan...tp pilihla ikut gerak hati...bukan 'habuan' sementara tu k =)

hans said... [Reply to comment]

pergi lah mendaftar dan bertanggungjawab untuk negara sendiri

dia kutuk liverpool?
ok... no undi 4 him...hahahahaha

Miecyber said... [Reply to comment]

Semuga negara kita di perintah oleh kerajaan yang adil..

Osama Laden seorang Idola

Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Selamat Hari Ibu...”Mummy I love You”...
~~~~~~~@@@~~~~~~

Hot lerrr Konti dengan pertanyaan pada PM.... bagus gak.. sekurangnya dapat merapatkan PM dengan Rakyat

~Nabilah~ said... [Reply to comment]

hehehe...tgk jugak...time 2 kat rumah yana.....

ABU said... [Reply to comment]

usaha yg baik...betul, harap2 ia bukan untuk pancing undi drpd pengundi muda..

skung tenga pikir2 nak undi siapa nanti...hahahaha

Sham said... [Reply to comment]

kalau dia betul2 menjaga rakyat patutlah rakyat betul2 sayang kat dia...

KUREKURE COMEL said... [Reply to comment]

mina samalh mcm faiz jgk...
takut salah pilih pemimpin...huhuhu

adwafarahin said... [Reply to comment]

alaa dpt dngr kejap sgt sbb kene g kelas -__-

ghost writer said... [Reply to comment]

mana nak lari niat politik itu...PM pon tahu camner nak kuasai semua telekomunikasi dalam negara..

Jue said... [Reply to comment]

daftar faiz.. tu hak kita nak memilih.. ish tak sabo nk beli rumah.. kahkah, eh jap, derang kate prog. tu tuk org yg dh kawen je, betul ke..