Pages

Sunday, May 1, 2011

Home » , , , » Steel Heart - She's Gone

Steel Heart - She's Gone

Assalamualaikum..

Hari Jumaat aritu aku dengan makayah aku pergi makan dekat taman warisan.Cadang nak makan ringan-ringan dan mak ayah aku nak minum lai chi kang...alang-alang pergi situ nak order sekali sate Samuri.Tapi malangnya dia cakap dah nak tutup.Kiteorng beli air je la.Aku beli air jus epal limau kasturi asam boi.Ambik ko kolabrasi 3 jenis benda masam.heheh

Time tu ada live band kat depan tu.Tiba-tiba band tu nyanyi lagu rock kapak yang paling aku minat dari band Steel Heart.Band omputih lama otai ni.Walaupon aku ni memangla tak jiwang langsung tahap dewa.Aku suka lagu ni.Bukan sebab lirik dia tapi suara dia yang mantap,pitching tinggi dan music dia best.Aku rasa orang lain nyanyi lagu ni boleh terkeluar anak tekak kot.Tajuk lagu tu She's Gone...sape yang rase jiwang sangat tu boleh baca lirik She's Gone ni...Lagu ni selalu aku dengar dulu time tension study dulu,biar rasa tension tu bertambah.heheh..baru semangat nak study.Sila jangan ikut teori aku ni ye...

She's Gone - Steel Heart

She's gone,
Out of my life.
I was wrong,
I'm to blame,
I was so untrue.
I can't live without her love.

In my life
There's just an empty space.
All my dreams are lost,
I'm wasting away.
Forgive me, girl.

Lady, won't you save me?
My heart belongs to you.
Lady, can you forgive me?
For all I've done to you.
Lady, oh, lady.

She's gone,
Out of my life.
Oh, she's gone.
I find it so hard to go on.
I really miss that girl, my love.

Come back into my arms.
I'm so alone,
I'm begging you,
I'm down on my knees.
Forgive me, girl.

Lady, oh, lady.
My heart belongs to you.
Lady, can you forgive me?
For all I've done to you


p/s-sape nak layan lagu She's Gone ni silakan...


12 comments:

chii said... [Reply to comment]

hurm..layan gak ar lagu ni.memula mcm slow.bila da part korus br perasan.lagu ni yg dinyanyikan oleh aweera oiam 3 :D

adwafarahin said... [Reply to comment]

skali skala lyn lagu2 cmnie best jugak :)

Syuxer said... [Reply to comment]

wooo..lagu ni aku amat suka bro..:)..

suara dia memang puaka ar bila dia tarik..

anyway selamat berkenalan..dan follow u..#175..

http://syuxermelankolia.blogspot.com/

Suhami Ahmad said... [Reply to comment]

kalau Jacklyn victor dengar, kompem dia nangis!

| gad1s s0ypans | said... [Reply to comment]

hikhik....
suke.....
layan je kan lagu nie.....
c(:

j0m j0in nie.....
http://gad1ss0ypans.blogspot.com/2011/04/c0ntestdikau-yang-utama-b0nda.html

lalink7 said... [Reply to comment]

layaansss best jugakkk ekk....hehehhe

Cik Sue said... [Reply to comment]

layannnnn...janji best didengar... =D

Miecyber said... [Reply to comment]

Tak sangka Bro rockers...


Kantoi . Part 2.

Nur Liyana said... [Reply to comment]

first tyme dengar...best jugakk..nk dengar kali kedua la..hahahahaha

CikPiN said... [Reply to comment]

seriously, first time aku dengar masa nak pergi terengganu dgn anak murid aku. Diorang buat live band dalam bas dengan gitar kapuk dan lirik tak paham butir.
Aku sangat tension sebab aku nak tido. Bila nak terlelap je, dorang saje ulang-ulang pitch tinggi yang Lady-lady tu. erghhh.=.='

Sharinginfoz said... [Reply to comment]

lama tak minum @makan LCK, batuk sekarang ni

KUREKURE COMEL said... [Reply to comment]

sedap ke cmpur air cmtu?hehehe...
mcm nak try je...