Pages

Monday, February 28, 2011

Home » » Kekalahan Bodoh Arsenal...

Kekalahan Bodoh Arsenal...

Assalamualikum...

Kecewa betul aku tengok match malam ni...harapan Arsenal nak mendapat throphy pertama selepas 6 tahun berkecai selepas kesilapan bodoh dari defender dan keeper Koscielny dan Szczesny...boring betul aku tengok match macam ni...bila pasukan yang banyak menyerang last sekali kalah disebabkan kesilapan bodoh...dah banyak kali Arsenal buat macam ni...kalah pada saat akhir..Lepas tu aku tengok Arsenal main tak yakin macam Birmingham ni pasukan yang hebat sangat..mungkin ketiadaan Fabregas dan Walcott memberi effect kat Arsenal pada malam ni..lepas tu Van Persie keluar agak awal sebab cedera sikit aku rasa time nak menyaringkan gol...tapi aku seronok tengok Samir Nasri...banyak percubaan dari Nasri ni tapi keeper Birmingham Ben Foster memang hebat malam ni..

p/s-ape2 pon Arsenal kalah bukan kerana Birmingham lebih hebat..

7 comments:

RABUN said... [Reply to comment]

tak per harap arsenal leh hambat MU...

WANTED said... [Reply to comment]

hahahahahah ni yg den suko

faiz said... [Reply to comment]

@RABUN
tula mintak2 la kan...

Mr. K said... [Reply to comment]

doa2lah fabregas xfed up nak blah.. hehe

aleen aiden said... [Reply to comment]

baeklah,nak komen ape pun xtau.pasal bola ni memang lemah cket.hu3

:: Izz :: said... [Reply to comment]

Laaa kalah ke.....
baru taw....
sbuk kt skolah, kptsan akhir pn xdpt taw...

Suhami Ahmad said... [Reply to comment]

kih kih...kono terima qada dan qadar... ;P