Pages

Wednesday, February 16, 2011

Home » , , , » Wa dah mampu beli iPhone...

Wa dah mampu beli iPhone...

Teringin jugak aku nak beli iPhone bila tengok budak sekolah pun dah mampu beli iPhone..dah tentula guna duit makbapak tu...hehehe...tapi mampu ke aku???jap...biar aku fikir...

Wa dah mampu beli iPhone...

So,memang aku takkan mampu...sebenarnya memang tak ingin pun beli iPhone mahal sangat...tapi aku just nak berkongsi new development yang company Apple nak buat..Aku tahu ni pun lepas mengYAHOOkan diri aku..Apple sekarang tengah dalam proses membangunkan iPhone baru yang lebih kecil dan murah...sebab tu aku kata aku dah mampu...harga iPhone baru ni lebih kurang setengah daripada harga iPhone 4...Sekarang iPhone lebih kurang RM2600,so harga ni akan berharga RM1300...Sebenarnya tak semurah mane pun...masih lagi aku tak mampu..aku sebenarnya tak tahu sangat pasal smartphone ni,so korang boleh baca sendiri kat sini...kang aku terangkan takut syok sendiri plak...aku tak faham korang pon takkan faham...Tapi bagi aku bila iPhone dikecilkan jadi ianya takkan best lagi sebab skrin pon jadi kecil..bila dah kecil memang tak best nak main game lagi...sebab orang sekarang banyak beli iPhone just nak main game..

p/s-Aku tengah nak cari handphone...susahla nak pakai sabun...wifi takde...nak ambik gambar pon tak best...ape handphone best dalam baget RM 650...

11 comments:

muhdzahari said... [Reply to comment]

actually dulu aku giler khinzir nak makhluk iPhone ni. siap pergi test drive dekat maxis centre. tapi sekarang banyak timbul smartphone dengan android. dulu pun ada je smartphone, tapi pakai windows mobile, aku kureng sikit. hehehe

sekarang bermimpi nak nexus S atau HTC desire HD. esok lusa taktau la. teknologi semakin berkembang :)

faiz said... [Reply to comment]

@muhdzahari
yang tu memang betul2 addicted tu...tinggi btol methophora ko bro..heheheh

Miecyber said... [Reply to comment]

Saya pakai eTouch Berry jeer...Made In China huhuhuhuh

Simpanan Minyak Di Venezuela Terbesar Di Dunia

Mohamadazhan hjDesa said... [Reply to comment]

teringinnya nak pakai.hehe. teknologi ni

Wafiy Suzly said... [Reply to comment]

amek la sony ericsonn..kalau gila nak pakai screen touch ambik samsung champ..tp wifi tatau ade ke x..

faiz said... [Reply to comment]

@Wafiy Suzly
ok..try tgk spec henset ni..

ghost writer said... [Reply to comment]

teringin nak pakai tapi tak tahu nak guna..hihi

siTokei said... [Reply to comment]

betul skrg dah byk saingan lagi android makin hari makin mantap...smlm tgk samsung galaxy S peehhh...meleleh bro....tp belum mampu hihhii...

chii said... [Reply to comment]

BB pun menarik gak....

:: Izz :: said... [Reply to comment]

Penah dgr BB x bagus mane....opss sory lau salah info....
soal teringin pakai tp xtau guna 2,, kn leh explore sndri...lama2 pndai la...
actually ikut individu 2 sndri la, lau die mampu n rasa berkeperluan beli je la...
tp lau rase mcm kurang perlu je guna je la nset sedia ada...
lau yg addicted giler tu, mmg kena dpatkn la...
sekadar pndangan...hehe..peaceee >_<

p/s : 2 org my bro pkai HTC....not bad la...sy guna LG KM900 tu sudah... orait je setakat ni, guna pn best...but my bro complain ckap cepat rosak....ish3 tanak percaya...huhu

Suhami Ahmad said... [Reply to comment]

pakailah 3310 macam tok..hihi