Pages

Friday, February 25, 2011

Home » , , , , , , » Tak habis lagi Raja Lawak....Maharaja Lawak pulak keluar...

Tak habis lagi Raja Lawak....Maharaja Lawak pulak keluar...

Assalamuaikum....

Lepas baca Harian Metro tadi nampak pulak pasal Maharaja Lawak ni...Maharaja Lawak ni akan keluar bermula 1 April ini..tapi yang tak best ni siaran ni hanya ada dekat Astro Warna dalam Pakej Mustika...Aku kadang-kadang layan jugak Raja Lawak ni tapi yang season-season awal dulu aku minat la...sekarang ni banyak yang hampeh dari yang lawak..

Apa yang best tentang Maharaja Lawak ni dieorang himpunkan semua finalis Raja Lawak yang dulu untuk bertanding...Finalis Raja Lawak ni diberi pilihan bergabung antara satu sama lain...yang best sekali Zizan dengan Johan bergabung bersama tapi Nabil masih lagi nak solo..semua finalis Raja Lawak ada kecuali Along,Angah dan Azrul...tak best gak 3 orang ni takde...sebab tiga-tiga ni aku minat...Maharaja Lawak ni akan dihostkan oleh AC Mizal...tak sabar rasanya nak tengok Maharaja Lawak ni..

p/s-Dewa Lawak bila pulak nak buat..

15 comments:

Nur Liyana said... [Reply to comment]

ye ke????aduh tak habis2 lawak..harap2 menjadi la lawak diorg tue kan???

ade new entry..sile2!!!!

Meera said... [Reply to comment]

Asyik wat lawak je, bila nak serious dorang ni??

Mr. K said... [Reply to comment]

yeke ni? haha best2
aku suka cerita spontan dowh

faiz said... [Reply to comment]

@Mr. K
btol la...mntk2 rancangan ni best

faiz said... [Reply to comment]

@Meera
ntahla dieorg ni...manjang ade idea je buat lawak..

siTokei said... [Reply to comment]

tgh meraih kehangat raja lawak depa nie...

RM350 hanya dengan BlogWalking

bidadari said... [Reply to comment]

salam...
macam2 lah...
tapi raja lawak tahun nie tak berapa boom lah..
nasib baik jizan n johan yang jadi penyelamat keaadaan..kalu tak hancuss..
MAHARAJA LAWAK..ishh tu tahta yg paling teratas tu..hihiks

berminat ker nak try toping ajaib tu faiz?
sesuai juge untk lelaki..bagi menghilangkan parut jerawat..:))

Midi said... [Reply to comment]

raja lawak org nak tgk zizan dan johan jer.. hahahak..

Sharinginfoz said... [Reply to comment]

lawak aja tak ada ke rancangan yang lebih berilmiah

faiz said... [Reply to comment]

@Sharinginfoz
btol tu...dieorg ni hanya buat rancangan yg senang dpt untung je..

Miecyber said... [Reply to comment]

Macam macam lawak dah..lawak sungguh...

Kadar celik huruf wanita Malaysia terbaik di dunia

Cikgu Den said... [Reply to comment]

pecah perut nanti nie...

chii said... [Reply to comment]

chii pilih jozan ngan nabil..hehe

intan.maisarah said... [Reply to comment]

:) suka along. azrul.zizan.johan

♥NiniHartini♥ said... [Reply to comment]

xminat tgk lawak2. mcm ni...