Pages

Saturday, February 5, 2011

Home » , , , , , , » Finally...ronaldo pindah ke arsenal...

Finally...ronaldo pindah ke arsenal...

Finally arsenal berjaya mendapatkan ronaldo...tu la perpindahan terbaru arsenalpada awal february hari tu...hahah...sebenarnya bukan ronaldo yang pergi ke arsenal tapi aku berminat dengan pemain baru arsenal iaitu Ryo Miyaichi yang telah dipinjamkan ke Fayenoord.Ryo Miyaichi ni baru berumur 18 tahun dan tak pernah bermain di liga utama jepun.Ryo Miyaichi hanya bermain liga university iaitu Chukyodai Chukyo High School.Aku respect betul kat arsenal ni,ada je pemain berbakat yang tak dikenali dapat dikesan.Harap-harap Ryo Miyaichi dapat bermain selalu di Fayenoord untuk mendapat pengalaman dan mangasah bakat dia.Bukan macam Liverpool,meraka sanggup menghabiskan duit untuk mendapat pemain yang mahal di dalam pemindahan terbaru mereka iatu Luis Suarez dan Andy carroll.Kenapa aku cakap ronaldo pindah ke arsenal sebab selepas aku tengok video dia youtube,aku tengok dia memang berbakat dengan lariannya laju dan bakat menggelecek atau drible yang baik seperti ronaldo.


p/s-teringin betul tengok orang asia main untuk arsenal

9 comments:

syaza nazura. said... [Reply to comment]

Arsenal arsenal, :D

saya_arief said... [Reply to comment]

go gunners..
:D

Miecyber said... [Reply to comment]

Suarez dah tunjuk taring...

Di serang babi hutan

Sharinginfoz said... [Reply to comment]

tension betul game arsenal vs newcastle. macam mana boleh seri 4-4

faiz said... [Reply to comment]

@Sharinginfoz
tula pasal...second half arsenal leka sikit..

antudegil said... [Reply to comment]

pasukan yang ART dengan leading 4-0 terus hilang ART end of game. tu la.. pakai lagi snood. bak kata SAF, yg pakai snood bukan seorang jantan. ikikiki! by the way, org asia pernah main dengan arsenal la bai - juichi inamoto.

zero said... [Reply to comment]

macam tak biasa dengan arsenal nih.. sebelum ni pun penah jadi macam ni apa.. penah leading 3-1 last2 kene kitai jugak 3-4..

ghost writer said... [Reply to comment]

gaya tuh dah hampir sama...

kalau ronaldo 7 yg pindah ke emirates...macam torres gak lar kena bakar jersy..haha

faiz said... [Reply to comment]

@antudegil
dah lame sangat...tak perasan plak inamoto pernah main arsenal..