Pages

Tuesday, March 22, 2011

Home » , , , , » 3 Buffered Earning Nuffnang dalam masa 2 minggu...

3 Buffered Earning Nuffnang dalam masa 2 minggu...

Assalamualaikum..

Alhamdulillah setelah 3 bulan berblogging ni adela sikit rezeki..dalam 2 minggu ni aku dapat 3 buffered earning Nuffnang...tu pon lepas aku hantar surat ugutan kat Nuffnang nak bakar pejabat dieorang...Nuffnang dah janji kat aku nak bagi buffered earning tiap-tiap minggu lepas tu...hehhe..tula tips aku bace selalu orang yang dapat buffered earnings ni...kena hantar ticket...

3 Buffered Earning Nuffnang dalam masa 2 minggu...

Sebenarnye bukan aku nak citer sangat pasal earning ni sebab aku tau semua orang dapat..aku cuma nak ucap terima kasih pada pelawat dan pembaca yang sanggup menjenguk blog aku ni..insyaallah sape yang tinggal jejak kat blog aku ni aku akan jenguk balik..kepada silent reader yang aku rasa memang takde tu sorryla aku tak dapat terjah balik blog korang sebab aku takde kuasa superpower nak tahu blog korang..

Cuma aku nak beri nasihat kat korang janganla sorak iklan tu kat hujung pendalaman tu..kesian..kesepian iklan tu..aku ni jenis bile terjah blog orang benda pertama aku cari ialah iklan...pelaburan dunia dan akhirat kan..sebagai menghargai ilmu dan article korang yang aku baca...diharapkan korang dapat tegur aku kalau ada kesilapan dalam blog ni...

pagi ni check dapat lagi satu buffered earnings iaitu Prudential Branding LR...alhamdullillah..

p/s-thanks to visit my blog..

22 comments:

decrewz said... [Reply to comment]

Wah.. Tahniah2 atas rezeki.. Jai belum pernah lagi dapat direct seminggu sampi 3.. Lepas nih kena selalulah submit ticket, untung2 seminggu 10 BE singgah terus..hu3

Raji berkata said... [Reply to comment]

woahhhh bestnyer
BE ak dh lme xgerak
hohoho

saya_arief said... [Reply to comment]

best la..
aku da lame kemarau BE nie.
:D

Nur Misnan said... [Reply to comment]

good for u
memang kena rajin klik2 nuff
kat mana2 blog teman..
satu penghargaan tuh...

Seksi Bani said... [Reply to comment]

alhamdulillah Faiz... bila nak belanja makan masak lomak cili api? hehe..

keep up with this nice blog, bro.. all the best!

Sharinginfoz said... [Reply to comment]

banyak betul tahniah bro

sahromnasrudin said... [Reply to comment]

tahniah!!! semoga ia dijadikan motivasi untuk terus berkarya

CaDLyNN said... [Reply to comment]

lepas cash out ritu dah tak dpt pon BE..huhuhuhu

Fairus Bin Mamat said... [Reply to comment]

Syabaslah bro.. saya punya be MAS pun masih run lagi ni.. dah capai RM 6.00 ++. Buat masa ni, BE ni paling banyak.. :)

Cik Sue said... [Reply to comment]

wahh..tahniah..err bila nak belanja nih... he3 =D

:: Izz :: said... [Reply to comment]

waa bestnyee dgr...
tahniah2...
xpenah dpt lg pn....heee

Awan Biru said... [Reply to comment]

Alhamdulillah. Tahniah saudara. Murah rezeki saudara.

lalink7 said... [Reply to comment]

hebat la faiz..followers baru 107 tapi dan rm 10 dah dapat..hebat lah..tahniah!!

chii said... [Reply to comment]

nk satu bleh :p

azzey said... [Reply to comment]

Chaiyok2....congrates!

p/s: nk kena blajo bakor office gak nih..hu3...

faiz said... [Reply to comment]

@lalink7
mane ade hebat..mungkin rezeki kot..

KUREKURE COMEL said... [Reply to comment]

mina kemain lama nk tgu.....tgl 4 ringgit je lg....

takpelah..tu sbg advtg je...
hehehe...



sorok?mina tak kan...hihihi

Zyash said... [Reply to comment]

Wah...manyak jeles ooo... Untung ler...huhu, ZYASH tinggal 1 jer BE..sob..sob..!!

♕ Mr.IX ♂ said... [Reply to comment]

wow wow wow...lama tak dapat byk gitu...ix satu jer BE....manfaatkan BE tu..leh byk bonus!

amry said... [Reply to comment]

tahniah bro.memang cara tu adalah salah satu cara untuk mendapat BE ni.dekatkan diri dengan nuffnang.
boeh cek la bro kalau nak tahu siapa silent reader tu. boleh cek kat statistik,tengoklah kat situ kalau blog tu selalu ada tapi jarang komen,maksudnya silent reader la tu.

rabun said... [Reply to comment]

taniah

Suhami Ahmad said... [Reply to comment]

huhu...tahniah faiz...atok tumpang gembira....teruskan berkarya ek.... =)