Pages

Saturday, March 26, 2011

Home » , » Menang Giveaway Special Away dari ar-rifke.com...

Menang Giveaway Special Away dari ar-rifke.com...

Assalamualaikum...

Alhamdullillah...tak sia-sia aku berjaga semalam walaupon letih berjalan-jalan seharian semalam semata-mata nak tunggu pemenang Giveaway Special dari ar-rifke.com...3 orang pemenang dipilih dalam giveaway ni...dan aku jadi pemenang no.2...

Tak sangka betul aku dapat menang sebab pemenang berdasarkan cabutan bertuah je...tak pernah dalam hidup aku dapat cabutan bertuah...adakah tuah aku yang malang selama ni dah terpecah??heheh...mungkin dah rezeki aku...

Ketiga-tiga pemenang giveaway akan dapat hadiah misteri dari Sabah...Kalo Sabah ape barang special ye...ontah2 dapeik ikan sogar berkilo2 kot...heheh..tapi sebenarnya yang bestnye ialah hadiah kedua yang aku takdela faham sangat...tapi baca pon dah excited...aku copy jela kalau korang nak baca..

Blog ar-rifke.com ini sebuah blog yang mempunyai traffik lebih kurang 4000 ke 5000 visitors sehari dan mendapat 55,000 hingga 60,000 pageviews sehari!


Sudah baca quotation diatas? Maka dengan ini aried dengan rendah dirinya ingin memberikan suprise buat mereka yang telah terpilih( 3 pemenang) tadi untuk mendapat sebahagian dari traffik blog aried ini!! Bagaimana?

Text Link merupakan jenis iklan yang sangat mahal nilainya dan melalui income blog ar-rifke ini sendiri, mungkin RM400 sebulan dijana hanya dari text link!

Terkejut? Sabar.. Buat 3 pemenang ini, aried akan jadikan url blog mereka sebagai text link di dalam setiap entri blog aried! Ya, ini bermakna link mereka akan diview sebanyak 55,000 hingga 60,000 kali sehari(insyaAllah secara purata)!! Aried akan menggunakan plugins khas untuk selitkan text link ini kedalam setiap entri dalam blog aried ini. Menarik bukan!


Jadi, ada rezeki, mungkin dalam sehari mereka akan mendapat beberapa ratus traffik ke blog mereka melalui text link tersebut!

Bukan itu sahaja… Setiap pemenang aried telah putuskan untuk memberikan text link selama 5 hari setiap seorang! Jadi, tunggu giliran sahaja dan insyaAllah pasti hasilnya lumayan.

p/s-rajin-rajinkanla masuk contest atau giveaway...mane tau ada rezeki kan...

29 comments:

Cikgu Den said... [Reply to comment]

kalau dari sabah, mutiara kot.
mcam best je baca tulisan yang 'bold' tue.tahniah menang...

Sharinginfoz said... [Reply to comment]

tahniah, memang seronok betul

chii said... [Reply to comment]

congrats :)

Cik Sue said... [Reply to comment]

wahhhh...bestnya faiz..cik belum ada nasib lg nak menang tapi pntg ada contest atau ga pasti cik sue join...

faiz said... [Reply to comment]

@Cik Sue
bgus sue...jgn putus asa..

fizalinolie said... [Reply to comment]

Wah! tahniah faiz =)

Nur Liyana said... [Reply to comment]

bestnyer faiz..kongsi la..hahhahaha

thniah...

mana ada nasib malang..kat dunia nie mana org yg ade nasib malang.,....huhuhuhuh

Wafiy Suzly said... [Reply to comment]

join gak tapi takde rezeki,hehe

faiz said... [Reply to comment]

@Wafiy Suzly
terima kasih gak kat ko sebab aku join pon lepas tgk entry ko psl giveaway ni..

♕ Mr.IX ♂ said... [Reply to comment]

dah abca entry GA ni dulu...x sangka menang yer..tahniah!!


p/s: klu x silap aku wish luck gak dulu...hihi

faiz said... [Reply to comment]

@♕ Mr.IX ♂
patutla aku menang...doa ko dimakbulkan rupanya...heheh

Qaseh dalia adelia said... [Reply to comment]

congrats

Miecyber said... [Reply to comment]

Congrats Bro....

RAM & ROM

Raji berkata said... [Reply to comment]

congrts weh ;D
err even ak tak phm sgt psl letak link and naik traffic tu sgt
tpi mcm best jer o.O

Seksi Bani said... [Reply to comment]

faiz, congrates bro! nyesal tak ikut GA tu ari tu.. hehe...

miss shark said... [Reply to comment]

ohh.. menang GA eh. hehehee. saya tak pernah pun join apa2 GA :)

ghost writer said... [Reply to comment]

rezeki tuh faiz...

tahniah!

faiz said... [Reply to comment]

@miss shark
tu pon second time je masuk..

Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tahniah menang GA .....Tahniahhhh...

aku setakat ni masuk tak pernah menang pun... belum ade rezeki aku agaknya

hans said... [Reply to comment]

tahniah2
rezeki murah tu

amny.. said... [Reply to comment]

bestnyee....

tahniah..:)

Nabilah Atiqah said... [Reply to comment]

wahhhhh!!!!besnyer...thniah3x....jgn lpe kongsi hdiah tue nnt k....nabilah x pnah dpt cbtan brtuah...ble la nk brtuah nie...hehehe

Suhami Ahmad said... [Reply to comment]

aiyoyooooo...tahniah faiz! terharu atok cucu den ni monang..hihi

republik n9 said... [Reply to comment]

wah3 tahniah :)

KUREKURE COMEL said... [Reply to comment]

tahniah faiz....hehehe

nelly said... [Reply to comment]

wow ..thniah !!

Along said... [Reply to comment]

Salam Faiz,

Tahniah di atas kemenangan.

Jue said... [Reply to comment]

wohooo.. taniah2.. :D

lalink7 said... [Reply to comment]

ok..nak jeles..huuuuuuuuuu..