Pages

Wednesday, March 9, 2011

Home » , , , , » Arsenal melepas lagi...Arsenal 1-3 Barcelona

Arsenal melepas lagi...Arsenal 1-3 Barcelona

 Assalamualaikum...

Arsenal melepas lagi...Arsenal 1-3 Barcelona
Malang btol Arsenal hari ni terlepas lagi satu peluang nak dapat piala....kali ni Champions League pulak terlepas...tersingkir dgn aggregat 4-3...terpaksa main 10 org pemain lepas Van Persie dikeluarkan pada min-55 sebab terima kad kuning ke-2...mane boleh blah bila main 10 org lawan Barcelona..Gol pertama Barcelona dari Lionel Messi...Gol kedua Barcelona pada min-67 yang digolkan oleh Xavi...Pada min-71 Barcelona menjaringkan gol-3 oleh Lionel Messi melalui penalti...Gol saguhati Arsenal pada min-53 hasil gol sendiri dari Sergio Busquets...boring btol bile tengok Arsenal diayam-ayamkan hari ni...Aku pon tak tahu ape masalah Arsenal hari ni,dapat bola je mesti sangkut....

Match Stats 

Barcelona                                Arsenal

20(12) Shots (on Goal) 0(0)
8 Fouls 19
5 Corner Kicks 2
8 Offsides 4
76% Time of Possession 24%
0 Yellow Cards 3
0 Red Cards 1
0 Saves 9

 p/s-kecewa btol...kalau aku tahu baik tak payah tengok...tidur lagi baik...

11 comments:

Fairus Bin Mamat said... [Reply to comment]

KESIAN DIA.. INGATKAN BOLEH MENANG.. RUPA2NYA MASIH BELUM BOLEH TEWASKAN BARCA..

CaDLyNN said... [Reply to comment]

oh no..arsenal out~

Suhami Ahmad said... [Reply to comment]

takpo2...ado laie maso..hihi

siTokei said... [Reply to comment]

peeehh on target jer 12 bro....huhuhu....
tapi games malam td memang mantap barca....

sahromnasrudin said... [Reply to comment]

aku harap AC MIlan menang mlm nie huhuhhhh

faiz said... [Reply to comment]

@siTokei
tula psl...mmg kena ayam arsenal semalam..

Mr. K said... [Reply to comment]

xpe menang kalah standard lah..
aku pun dah rindu nak tgk liv men uefa,

amry said... [Reply to comment]

sorry bro..aku kurang follow sikit bab2 bola ni.hehe...so pas ni kalau ko buat entry pasal bola,kot2 aku tak komen,aku mintak mahap la yer :)

faiz said... [Reply to comment]

@amry
xpe..

KUREKURE COMEL said... [Reply to comment]

aaiiii minaaattt messiiiiii...

love u messsiiiiii....hehehe...


go go barcelona...goooo....

faiz said... [Reply to comment]

@KUREKURE COMEL
xpe...nanti season dpn mmg habis barcelona kene lanyak ngan Arsenal...heheh