Pages

Saturday, March 5, 2011

Home » , , » Sape nak naik traffic blog die...moh ke sini..

Sape nak naik traffic blog die...moh ke sini..

Assalamualaikum,

Tahniah aku ucapkan kepada korang yang bace entry ni...sebab lepas korang bace memang traffik blog korang akan mencanak naik tanpa henti hingga akhir hayat korang...dan korang akan tersenyum lebar yang blog korang akan ade berjuta2 lemon pengunjung...

heheh...aku bergurau je..traffic blog aku pon suam-suam kuku je..sebenarnye aku nak kongsi satu ebook ni yang aku dapat dari syoknyerblogging...tajuk ebook ni 100 cara promosi dan tingkatkan web traffic anda...aku dah bace ebook ni..memang bagus ebook ni bagi korang yang nak up kan traffic blog korang...bukan ape traffic ni kadang-kadang penting sebab bila ramai orang bace article kita,kita akan rasa puas..kalau sorang pon tak datang semangat nak blogging tu pon down kan...

jagan risau ebook ni free of charged...perghh...lega muke masing2...sebut je free semua tersenyum kambing je...heheh...korang boleh download di sini..

43 comments:

Masrom said... [Reply to comment]

traffic memang penting utk menunjukkan populariti sesebuah blog..

jom jemput baca pot sentry ni plak:
SAMAN EKOR : KETAHUI HAK ANDA

mr_mrs mikko said... [Reply to comment]

betul2.. aku lebih suka ramai org baca n appreciate entry aku, dr follower yg ramai, tp just folo mcm tu jaa..
hihih

faiz said... [Reply to comment]

@Masrom
btol tu..tapi bg aku popular tak penting...yang penting kepuasan penulisan kita dibaca..

Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
uihhhhh mmg berbaloi baloiii berjuta juta lemon gamaknyerrr... tak popular tak perrr asal niat yg nak di sampaikan terlaksana

tenangsudey said... [Reply to comment]

haahhaaha wat saspen je.. nice one

faiz said... [Reply to comment]

@Afzainizam
btol tu...niat tu dpt diterima

:: Izz :: said... [Reply to comment]

Waaaa 0_o
menarik tertarik memang da bo0m la

nanne_manja said... [Reply to comment]

thanks utk maklumat e-book tu..
saya akan follow yang kisahnya menarik dan bervariasi dan saya akan tempekkannya kat dashboard saya..

Seksi Bani said... [Reply to comment]

bile ler agaknyer trafik blog aku beribu2.. hiksss... :D

Suhami Ahmad said... [Reply to comment]

wah, nak dunload! mokasih sharing
=)

Miecyber said... [Reply to comment]

Nak download jugak...

Senarai produk positif DNA babi akan diumumkan

KUREKURE COMEL said... [Reply to comment]

mina punye traffic pun suam suam kuku jgk...heee..


tq ek info

ijoks2009 said... [Reply to comment]

Dah lama x dtg blog ni,maaf,hehee agak sibuk sikit.
Pendapat saya pula ,bila kita share benda yang baik kat blog kita lagi banyak orang baca ,lagi banyaklah pahala yang kita dapat.
dan lagi banyak pahala yang kita dapat lagi senanglah hidup kita disana-disana-disana.hehehe

Cik Sue said... [Reply to comment]

kalau takde yang nak baca n3 rasanya patah semangat nak berblogging lagi...hu3... =(

Eel said... [Reply to comment]

hoho, kalau berjuta-juta traffic, memang best ar~~

ps: yup, dari sabah~ harap boleh faham pe yg sy ckp dlm vlog tu~~

ghost writer said... [Reply to comment]

aku memang suka orang baca blog aku,sebab macam ko cakap ia naikkan semangat kita.tapi bab nak tau sangat pasal traffic tuh aku lemah sikit.sekali sekala aku tengok jer kat alexa..tuh pun dah cukup..

bunga said... [Reply to comment]

xkisah snagat pasal tarfik..asal semua yang bunga folo akan terus berjuang bersama bunga tuk update entri..

nelly said... [Reply to comment]

Tak suka tengok trafik .Jap turun , jap naik ...hehehe

Cikgu Den said... [Reply to comment]

datangla trafik padaku. huhu

instaforex: 1000USD Completed

Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

eemmmmm aku rasa trafik kat tempat ko mmg power ni tak henti-henti orang datang ni...

trafic ni kadang banyak kadang sikit macam ombak kat pantai ade pasang surutnyerr

siTokei said... [Reply to comment]

memang benar bro, traffic adalag segalanya dalam berblog.....huhuhu..

sahromnasrudin said... [Reply to comment]

kalau fikir trafic mmg kita akan kecewa..just enjoy blogging je..

HIT@M PUTIH said... [Reply to comment]

x leh nak download la.. em.. cam ne ek..

faiz said... [Reply to comment]

@sahromnasrudin
btol tu...tapi kalo xde org nak bace ape yg kita tulis...perasaan enjoy tu bley hilang...

faiz said... [Reply to comment]

@Afzainizam
bro...malu aku ko ckp camtu..akunye traffic biase je..

faiz said... [Reply to comment]

@bunga
kalo dh ade pengikut setia tu bgusla..

faiz said... [Reply to comment]

@ijoks2009
btol tu...setuju yg amat sgt...ape yang baik kita kongsi walaupon sikit pasti akan dapat ganjaran..

REPUBLIK N9 said... [Reply to comment]

thanks sudi kongsi mende ni, traffic blog gua suka, traffic jem plak bleh wat otak gua barai

faiz said... [Reply to comment]

@REPUBLIK N9
btol tu...traffic jem mmg tension dibuatnye..

Nur Liyana said... [Reply to comment]

huhuh agak arr,,,
faiz,,yana ada entry baru!!!!

sila la dtg sana!!!!

chii said... [Reply to comment]

blog traffic...traffic light..seakan sama..tp maksud berbeza :p

aried said... [Reply to comment]

huhu...good luck n insyaAllah berjaya! teruskan usaha anda dan ingatlah blogging ini indah...

Mr. K said... [Reply to comment]

cool.. sebenrnya ko tulis tajuk ni pun dah nek trafik, hehe
nice2

♕ Mr.IX ♂ said... [Reply to comment]

klu trafic blog ramai la yg serbu...klu trafic jalan raya....tensen2...hehhe

Salam Blogwalking !! ^__^V
Latest Entry :
1.Tutorial tambah jumlah komen tipu-tipu..
2. Download Angry Birds for PC. Jom Lastik Babi !!!
3. Tutorial tambah Blockquote dalam Blogger....
4. Tutorial tambah recent post bergerak-gerak...

Cik Sue said... [Reply to comment]

dahsave...thanks faiz...

jemput sahut cabaran ini... =D

http://miowmanja.blogspot.com/2011/03/cik-sue-kena-tagged.html

amry said... [Reply to comment]

tarbaik bro!!aku dah download.cuma tak baca lagi. hehehe

Anonymous said... [Reply to comment]

wawawawawaaawaaaawwwaaaaa terrrrrbaikkkkkk dr ladanggggg...tqvm

GuruCyber said... [Reply to comment]

Yeah ,... TQ .. trafik trafik trafik ...

blog-tips-kurus said... [Reply to comment]

bagus info en faiz ni. baru bace ni. hehe..! ^_^

Focus A admin said... [Reply to comment]

bagus gak untuk naikkan blog saya ni http://focusa-liepenang.blogspot.com

Oh! blogwalking said... [Reply to comment]

Lagi hangat dari biasa.. bersama Oh! blogwalking...

Pemerhati Dunia said... [Reply to comment]

Terima kasih sudi kongsi. Suka komen dekat entri orang, sambil kongsi idea, untuk naikkan semangat tn pny blog jg.

wanluqman said... [Reply to comment]

Tak minat trafik jam, trafik selainnye ok, jam manggis ok