Pages

Thursday, March 17, 2011

Home » » JOM JOIN CONTEST DIALOG MISZNORUL

JOM JOIN CONTEST DIALOG MISZNORUL

Assalamualaikum..

Disebabkan aku ari ni bosan yang amat sangat...1st time dalam sejarah aku nak join satu contest yang memang aku rase takkan menang punye..contest ni dari misznorul...

Hasil yang langsung tak kreatif ni bleyla korang tengok kat bawah..

JOM JOIN CONTEST DIALOG MISZNORUL

Dan mangsa tag aku...
liyana
doctor cinta...chii

sape nak join cepat terjah ke blog misznorul ..prize die cukup mengancam...iPhone 4 tak silap aku..heheh

12 comments:

chii said... [Reply to comment]

kalo rag dokter cinta..mknanya kena guna ayat2 cinta macam rossa la kan :p..

insya Allah..chii settlekan :) tQ

saya_arief said... [Reply to comment]

haha..farid kamil.
:D

MiszNoRuL said... [Reply to comment]

haha..aduyai..macam2 korang ni..

haip, ape hadiah iphone4 plak ni..boleh2 sy bagi brochure je eh..hehe..

thanks join contest ni..1st time plak tu :p wink2

faiz said... [Reply to comment]

@MiszNoRuL
gurau je iPhone tu..

Hafriz Mohamad said... [Reply to comment]

uik3... salam singgah d sini.
sy follow yer..^_^

Sham said... [Reply to comment]

nak jugak iphone4...

Anak Ulu Cheka said... [Reply to comment]

assalam

follower ke 100 nih

selamat berkenalan

nelly said... [Reply to comment]

Hadiah lumayan ..

Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
uihhhhh mmg dahsyat... ade rasa dihati nak joint

Suhami Ahmad said... [Reply to comment]

yo ko iphone 4 ni faiz oiii....ntah2 telepon botol air tak?

faiz said... [Reply to comment]

@Suhami Ahmad
atok tipu je tu..nak wat gempak je..

Nur Liyana said... [Reply to comment]

la.....nie blog farid kamil ke?hahahhah

yana di tag...yea!!!

insyaAllah..nnt yana buat yer...thnks add....

arghhhh...tak tau nk reka dialog ape?
hahaha muka yana cam siti nurhaliza ke heliza Af yer? ke macam yuna..hahahhahaaha