Pages

Friday, March 18, 2011

Home » » Bila aku dah ade Atok...thanks bro Suhaimi

Bila aku dah ade Atok...thanks bro Suhaimi

Assalamualaikum...

Walaupon aku tak pernah rase ada atok sejak aku dilahirkan..sebab kedua-dua atok aku meninggal sebelum aku dilahirkan akhirnya aku hari ni dapat seorang atok...
Bila aku dah ade Atok...

Thanks a lot to bro Suhami Ahmad tuan punye blog anaknegori.blogspot.com sebab pilih aku dalam segmen cucu pilihan atok...dan aku terpilih utk cucu die ke-5..hanya Allah saje dapat balas..dengan tagline Apo2 Yolah ternyata blog bro Suhaimi ni besedia berkongsi ape saje pada korang...aku memang seronak bila menerjah blog ni...first sekali sebab blog ni mmg lawak...bile lawak bergabung tenaga dgn loghat nogori ternyata zizan Raja Lawak pon kalah..dengan menggelarkan diri dia sebagai atok,korang jangan tertipu dengan umur atok ni...aku mula2 keliru gak bile mula2 baca entry Semuo ey dah tuo!....mula-mula aku ingat entry ni citer pasal atok die...yela celah mane seorang atok bermain cityville kan...yg tu namo eh atok tak sodar diri...heheh
Bila aku dah ade Atok...thanks bro Suhaimi
Aku baru saje mengfollowkan diri aku ke blog atok ni...so,sorryla atok tak explore semua lagi entry2 yang lepas...tapi blog atok ni basically mengisahkan kehidupan harian atok ni...susah payah kerja atok...tak ketinggalan gak peka dengan isu semasa..ade gak terdapat tips dan fakta-fakta menarik yang tak perlu disangkal lagi..tak silap aku ade segmen novel tapi aku tak sempat nak baca lagi..akhir2 ni atok ni sibuk sikit...sibuk dek audit kato eih..tapi ada sedikit kekeliruan bila aku terjah blog atok ni...adakah ade dua penulis hebat??...sebab kadang-kadang ada dua gaya penulisan yang berlainan..

p/s-jom ramai2 terjah Apo2 Yolah...atok tggu iPhone 4 sampai rumah yo..heheh...gurau je..




12 comments:

sahromnasrudin said... [Reply to comment]

wah!!! sy pun nak terjah la blog atok..org lame mesti byk pengalaman kan

d_tieah said... [Reply to comment]

Cam best jek.. Nanti nak terjah blog tu.. Kot2 boleh jadi cucu dia jugak.. Hahahha..


Entry Terbaru 1 : Sudah Tertulis Dalam Al-Quran Tentang Musibah Di Jepun
Entry Terbaru 2 : Malaysia Selamat Dan Jangan Percaya SMS Kesan Radiasi

chii said... [Reply to comment]

chii perasan..faiz ni asik mention iphone 4 je...hurm..nk dpt satu ke :p

atok? cam menarik je..leh ar jenguk2 jap :D

faiz said... [Reply to comment]

@chii
hehe..sebab teringin sgt tapi xmampu..dpt sebut2 selalu pon jadila..

KUREKURE COMEL said... [Reply to comment]

wahhhh...tahniah ye....

baikkan atok....hehehe

Suhami Ahmad said... [Reply to comment]

Mokasih kembali Faiz sobab tayangkan muko atok dalam entry ni..hihi...merah2 da muko ni ha....


Larikkkkkkkkkkkk

chii said... [Reply to comment]

owh..insya Allah satu hr nnt dpt la tu

blog berat? pd chii biasa je..average..kalo berat..da lama chii cabut..da la pc chii pakai skrg ni pc lama... :)

faiz said... [Reply to comment]

@chii
owhh...lega skit..cik mina ckp 15minit die nak load..

amry said... [Reply to comment]

aku dah terjah..hehe..sempoi la atok ni...aku nak jadi cucu dia gak la.kekekeke

KUREKURE COMEL said... [Reply to comment]

@faiz


sorry faiz....kat opis tu line mmg slow gile....sorry sgt2....
menyusahkan faiz pulak...huhuhu...

Nur Liyana said... [Reply to comment]

nk jadi cucu jugak..hehehe..jadi cucu keenam...haha.yana jadi adik faiz..hahahaahah

nelly said... [Reply to comment]

Kih2 ..ada atok baru ..