Pages

Monday, March 14, 2011

Home » , , , , , , , , » Karnival Pendidikan Mara 2011@MARA Education Carnival 2011

Karnival Pendidikan Mara 2011@MARA Education Carnival 2011

Assalamualaikum...

Sebelum aku kongsi pasal Karnival Pendidikan Mara 2011 ni...sama2 la kita sedekahkan Al-Fatihan kepada sorang kawan adik aku kat UiTM Penang yang baru meninggal dunia akibat accident..nasib adik aku tak ikut sekali..kawan dia ni dari Kelantan bawak kereta sewa terlanggar lori...yang lain dalam kereta tu masuk ICU...
Karnival Pendidikan Mara 2011@MARA Education Carnival 2011
Karnival ni diadakan untuk tujuan memberi information tentang pembangunan dalam pendidikan dan kerjaya...sesiapa yang berminat nak jadi exhibitor tu pon boleh...

Siapa yang patut hadir Karnival Pendidikan Mara 2011:

1)Lepasan sekolah
2)Fresh graduate
3)Pelajar tahun akhir
4)Ibu bapa
5)Pencari kerja
6)Usahawan

Siapa@Exhibitors yang akan sertai pameran Karnival Pendidikan Mara 2011:

1)Institut Pengajian Tinggi Awam(IPTA)
2)Institut Pengajian Tinggi Swasta(IPTS)
3)Institut Pendidikan MARA(IPMa)
4)Kolej dan Universiti Antarabangsa
5)Lembaga Latihan Kemahiran
6)Pinjaman dan Biasiswa Pendidikan
7)Financial Institution
8)Penyedia latihan@Training Providers
9)Pengusaha atau Majikan
10)Perniagaan yang berkaitan pendidikan

Kalau korang nak tahu lebih lanjut dan nak tahu schedule dia boleh terjah ke MARA Education Carnival 2011

p/s-sesiapa yang nak sambung belajar,cari kerja dan nak tahu pasal pinjaman untuk study dan berniaga boleh serbu ramai-ramai

21 comments:

chii said... [Reply to comment]

salam takziah...semoga roh arwah tenang di sana..insya Allah...al-fatihah

moh pakat ramai2 g karnival :)

Dilakochan said... [Reply to comment]

salam takziah n al-fatihah buat arwah..
Anyway thanks cz share pasal info MARA edu ni.. Nk suh adik pi! :D

:: Izz :: said... [Reply to comment]

Al-Fatihah....
yg meninggal tu student lg ke...
yg dr IPG Sultan Mizan tu ke...
kalau x silap sy la 0_o

:: Izz :: said... [Reply to comment]

Ouhhh UiTm...
Baru perasan, silap...
Hmm...

wawa said... [Reply to comment]

Al-fatihah..

faiz said... [Reply to comment]

@:: Izz ::
aah..baru 1st sem..

Mr. K said... [Reply to comment]

smoga roh arwah berada dikalangan orang-orang yang beriman, amin..

Tenkiu bro sbb info ni, kang aku smpaikan kat member-member aku,
ko ni warga uitm ke?

coratcoret said... [Reply to comment]

Assalamu'alaikum.
Alfatihah.
Semoga dirahmati Allah.

Sharinginfoz said... [Reply to comment]

Al-Fatihah, anyway apa lagi jom berkarnival

KUREKURE COMEL said... [Reply to comment]

alfatihah......




tq info psl mara ye.....

nelly said... [Reply to comment]

Takziah ya ..

karnival ? Jeles sebab tak dapat pergi .hehe

Cik Sue said... [Reply to comment]

al fatihah semoga arwah ditempatkan dikalangan org2 yg beriman...amin..

Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Apa khabar orang kampung
Lama sudah tak berjumpa
Minta-minta semuanya
Di dalam sihat sejahtera

Apa khabar orang kampung
Bilakah dapat berjumpa
Kirim-kirimlah berita
Janganlah senyap sahaja

AL FATIHAH.....Moga Rohnya di tempatkan di kalangan orang yang soleh Amin......

Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
2 Segala puji bagi Allah, Tuhan semesta alam. الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
3 Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ
4 Yang menguasai di Hari Pembalasan مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ
5 Hanya Engkaulah yang kami sembah, dan hanya kepada Engkaulah kami meminta pertolongan. إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ
6 Tunjukilah kami jalan yang lurus, اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ
7 (yaitu) Jalan orang-orang yang telah Engkau beri ni'mat kepada mereka; bukan (jalan) mereka yang dimurkai dan bukan (pula jalan) mereka yang sesat. صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ

Ya Allah...Sesungguhnya hidup dan mati kami hanya untuk Mu.Dari Mu kami datang dan kepadaMu kami kembali. Wallahualam.

Fizalinolie said... [Reply to comment]

salam takziah... Thanks gak ngan awak singgah blog saya. Jom baca entri terbaru saya APA KATA KAMU TENTANG CINTA

sahromnasrudin said... [Reply to comment]

assalamualaikum..

1 sahaja saya nak tanye..Apakah pandangan awak mengenai MARA ini secara keseluruhannya...

Nur Liyana said... [Reply to comment]

salam takziah...

huhuhu..yaan nk pergi nnt..tapi yana nk pergi yg dekat ipoh punyer sebab tue je la yg paling dekat dgn rumah yana..hohoho

NaNaoSaKi said... [Reply to comment]

thankz u yer psal info ni.. :) dan Al-fatihah kepada kawan adik awk.. semoga rohnya di cucuri rahmat..

faiz said... [Reply to comment]

@sahromnasrudin
yg saye tahu kalo utk tujuan pinjaman belajar MARA lebih bgus dari PTPTN sebab ade pengurangan bayaran mengikut result pemohon..

faiz said... [Reply to comment]

@Mr. K
dulu study uitm..

REPUBLIK N9 said... [Reply to comment]

al fatihah

Jue said... [Reply to comment]

Al-Fatihah..


nak gak g tapi jauh la.. huhu