Pages

Thursday, April 28, 2011

Home » , » 3 second...

3 second...

Assalamualaikum...

3 second merupakan satu movie dimana sekumpulan perompak merancang satu rompakan bank.Dieorng ni ada masa 3 second je nak rompak bank tu.Menarik tak??bayangkan 3 saat nak rompak bank.otai gila..

heheh...sorry aku kena rasuk jin yang suko mengarut ye.Aku sebenarnya nak kongsi nostalgia aku masa dekat matrik dulu dengan aktiviti 3 second ni.hehe..nostalgia tu..Aku matrik tahun 2003...kocik laie kebanyakan orang yang baca blog den ni time tu...ontah baligh ke blom..huhu

Sape time tu yang tak pernah tahu apa erti Maxis tu memang takkan tahu 3 second ni.Tahun tu Maxis ada buat satu rate dimana kalau call tak lebih 3 second atau saat ni memang Maxis takkan charge pape.Free of charge.Aku masa tu pakai Maxis gak...mahal betul starting pack Maxis time tu..Tak silap,aku beli RM 80...rugi betul nombor tu dah expired...sebab 3 tahun hidup macam orang tak hidup,aku tak top up..hehe..

Time tu memang fenomena betul aktiviti call 3 second.Nak free punya pasal 3 second pun jadi.Ada tu sanggup bergayut dengan awek 3 second.Berjam-jam dieorng bergayut main 3 second je kojo eiyh...memang gigih betul dieorng ni...

Call 3 second ni memang merlukan skill calling yang amat tinggi.Korang kena menuntut keik gua baru mantop dalam calling 3 second ni...heheh...kalau lebih 3 second alamat eiyh jatuh la kredit..Aku pun selalu buat gak.Tapi takdela banyak kali.Time nak makan je..member aku call,"woii..makan"...aduhh...laju bonar dieorng cakap...Kalau nak dimulakan dengan salam tu memang mustahil la kan...pastu tiba-tiba ada call lagi,"kiteorng kat cafe"...heheh...gigih tak kiteorng nak dapat call free punya pasal...bayangkanla yang bergayut 2-3 jam dengan awek guna calling 3 second ni...

Setahun kot Maxis buat camtu.Pastu dah tak buat.Mesti rugi gile Maxis time tu...Mesti Maxis tak expect ramai org guna 3 second...come on Maxis...hidup ni..takde yang mustahil utk dapat free..heheh

p/s-ade sape yang pernah buiek aktiviti gigih ni tak..

20 comments:

Nur Liyana said... [Reply to comment]

2003???yana baru drjah 4..heheh

3 sec???menarik.....macam best je main2 dgn kawan2..hahahaa

tapi penat je nk call end call call end call...hahha

Shamsuddin Amin said... [Reply to comment]

time tu ak x gune maxis lagi...
kt kg ade line celcome je... huhu

Wafiy Suzly said... [Reply to comment]

first time tau ada benda 3 seken ni, tp yelah, aku pun mase tu budak laie, hehe

~Nabilah~ said... [Reply to comment]

btol ker???x pnah tau pown...biase la,time 2 bdk2 lagi...kn best klau skrg nie,ade lagi mcm 2....hehehe

Fizalinolie said... [Reply to comment]

Ahakss... Ingat... Betul2 movie. Kihkih... Tapi memang best 3 second ni. Dulu pernah tgk kawan pakai. Mak aii... macam menjerit dah rupa.. Dah tu laju giler cakap aii. kekadang pas cakap tergelak. Haha.

Sharinginfoz said... [Reply to comment]

kalau dalam F1, 3 saat tu boleh menentukan kedudukan kita kan

Kakzakie said... [Reply to comment]

Bijak juga guna masa 3 sec je dah faham maksud dan misi pun dapat....

♕ Mr.IX ♂ said... [Reply to comment]

anything for free...

no maxis aku pn dh expired..pastu Maxis jual balik no. tu... kawan2 aku call no. lama tu ada org lain angkat...nk untung punyer maxis

Suhami Ahmad said... [Reply to comment]

Atok guna untuk miss call...huhu....lebih 3 saat mesti carut... ;P

lalink7 said... [Reply to comment]

ehh aku ade di bumi mana ek..kenape tak tau pasal ini? ohh ketinggalan zaman lah..

Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
prosedur bawa masuk kenderaan luar

diy bumper pecah bumper calar

yuppp dalam 3 sec tu lah aku jawab soalan exame last minit yang paling bermakna tau.... aduhhhhh kali ni aku punya nasib camner lahh

Ayie said... [Reply to comment]

tahun 2003, aku kat sekolah menengah.. zaman tunjuk kachak tuh.. HAHAHA

KUREKURE COMEL said... [Reply to comment]

yke...mina kocik lg time tu...bru tingktn satu...hehehe...


mina paling gigih pun time dpt call free time birthday...

perhhhh...7hari 7 mlm bergayut tanpa henti...ceewaahhh...hehehe

Jue said... [Reply to comment]

akak tgh bygkan cane kapel2 bergayut time tu.. haha

hans said... [Reply to comment]

hahahahaha
3 sec jer?
gila laju cakap tu

joN said... [Reply to comment]

Uit,celcom pn ado yo 3seken...

Miecyber said... [Reply to comment]

Aduss,,,kena cakap laju tu...

Sony Play Station di ceroboh pengodam

faiz said... [Reply to comment]

@joN
yo ko jon...xtau plak den

CikPiN said... [Reply to comment]

aku salu main. nak-nak main ngan kekasih time tu. letih gile. tapi gumbire je rasa.. gigih kan.. :P

chii said... [Reply to comment]

chii pernah wat gak...ahaha..cam klakar je..tp kejap je la sembang2...xde la sampai byk kali..x larat ar asik 3 saat je..