Pages

Friday, April 15, 2011

Home » , , » Blackberry Deals Promotion di Pikom PC Fair

Blackberry Deals Promotion di Pikom PC Fair

Assalamualaikum..

Disebabkan hari ni aku off bolehla aku up satu entry lagi hari ni...jangan jeles ye,aku tak kerja..den punyo bussiness..suko hati den la nak bukak ke tutup ke...takdela..disebabkan aku bukak stall kat fakulti...hari Jumaat,Sabtu ngan Ahad aku tak bukak..student tak ramai lalu kat situ..sebab takut tak berbaloi..sewa kat MMU ni mahal...sehari RM50...lagipon bolehla aku rehat...selalu eiyh pukul 10 atau 11 mlm baru la dapat bukak laptop ni...

okla..hari ni aku nak kongsi satu promotion yang Blackberry ni buat khas dekat Pikom PC Fair dekat KLCC mulai hari Jumaat ni hingga Ahad ni...promotion dia memang agak menarik tertarik memang deboom..promotion dia,belian kedua akan dapat price 50%...so,kalau harga Blackberry Torch 9800 harga RM 2199,harga belian kedua akan jadi RM 1100...
Blackberry Deals Promotion di PC Fair

Sape pengemar blackpaper Blackberry tu bolehla pakat ngan member beli...takpon korang beli 2 dan lagi satu jual la kat mudah.my ke dengan harga full...kan ke untung tu..ada 3 jenis blacberry dalam promotion ni...Blackberry Torch 9800,Blackberry Bold 9780 dan Blacberry Curve 3G...tak silap aku limit untuk 10 unit setiap satu jenis tu untuk 1 hari..so,sapo copeik dio dapeik..

p/s-sape nak kongsi ngan aku..hehe..tak mampu den..

9 comments:

ayanuts said... [Reply to comment]

waahhhh bestnyer...xde promo utk iphone ke???

Miecyber said... [Reply to comment]

Saya minat iPhone...


Fakta Menarik Tahun 2011

Fizalinolie said... [Reply to comment]

Saya sama seperti Miecyber. Minat iPhone. Heee

chii said... [Reply to comment]

bestnya..nak gak..tapi pulus blum ada lgik plak..adeih

erm..faiz punya stall kat fkulti mana? creative? engineering?

faiz said... [Reply to comment]

@chii
IT dan management..

~Nabilah~ said... [Reply to comment]

waaa.....murahnyer....tp x duet la plak klau nk share ngn faiz....hahaha

Sharinginfoz said... [Reply to comment]

teringin juga nak guna tapi tak apalah

Nur Liyana said... [Reply to comment]

wah wah wah...

hahaha..nk kena jimat mulai sekarang nie!!!!

Suhami Ahmad said... [Reply to comment]

alaaa...DSLR xdo ek...atok target tu je skang