Pages

Friday, April 1, 2011

Home » , » Bachelor Party...

Bachelor Party...

Assalamualaikum...

Bachelor party maksud eih apo?semua tahukan...parti bujang...ternyata orang-orang yang tak laku dan bujang terlajak saje yang akan datang ke majlis ni...heheh

Esok member2 sekolah SMKA dulu nak buat bachelor party kat PD..kat Pantai Dalam..hehe..takdola kat Port Dickson mane laie..2 hari sampai hari Ahad..nak pergi sebenarnya tapi kono bayar RM150...adoyaii!!mano ado penanam anggur duit banyak tu..sape yang nak bersedekah tu bolehla transfer duit ke akuan Maybank aku yang bernombor 12345688910...kalo pemurahla...

Sebenarnya nak pergi sangat sebab korang tahu sape laie diajak...tengok kat bawah ni..

Bachelor Party...

Ambik kau...sekali Tiz Zaqyah pon diajak sekali...nampak sangat takdo kojo budak ni...ada hati nak ajak Tiz Zaqyah...heheh...Ado laie gurauan terlampau yang dieorng ni buat...tengok tentatif program dia...

Bachelor Party...

heheh...melampau tak...tapi kiteorg takkan buat camtu...member2 aku ni memang gilo sikit gurauan dieorng...masing-masing masuk air...sebenarnya aku nak pergi sebab memang dah lama tak jumpa dieorg ni...

p/s-nak pergi ke taknak...




17 comments:

aleen aiden said... [Reply to comment]

ha3,sex bebas kejadahnye!mcm hapening je.baek pegi.bukan slalu nak gather ramai2 nih.hee

Nur Misnan said... [Reply to comment]

hehehe... menag tak do kojo tuh jang

chii said... [Reply to comment]

tiz dtg gak??? pastu agak2 ashraff muslim xmo ajak skali ke :p

intan.maisarah said... [Reply to comment]

idak ngajak

Nabilah Atiqah said... [Reply to comment]

g jer,faiz...mne le tau kot2 tiz zaqyah dtg btol2...hahaha

bojie_boboy86 said... [Reply to comment]

pergi je la....bila lagi nak jmpa kengkawan tu...ada rezeki leh jmpa tiz zaqyah...hehehe

Seksi Bani said... [Reply to comment]

hehe..
faiz, ajak aku skali... aku bole cadang aktiviti untuk tentatif seks bebas tu.. kekeke...

faiz said... [Reply to comment]

@Seksi Bani
tggu notification facebook ko dari aku...hehhe

Sharinginfoz said... [Reply to comment]

Tak payah le parti macam tu

faiz said... [Reply to comment]

@Sharinginfoz
nape xpyh...sebenarnya ni reunion biasa...tapi saje dieorg tulis benda mengarut sume tu..

joN said... [Reply to comment]

kamon la faiz..moh la join..bknnye slalu..hahaha

corat-coret-anak-muda said... [Reply to comment]

Jangan kau bawa kucing kau sudah hihi.
Kucing pula yang bertemu jodoh pula hihi.

faiz said... [Reply to comment]

@joN
kasi murah sikit xbley ke jon...serius aku takde duit ni..

KUREKURE COMEL said... [Reply to comment]

hahaha...sempoi gila....
pegi la....rugi tak pegi....hehehe...

Sham said... [Reply to comment]

wei fasha sanda korang tak ajak ke...?

♕ Mr.IX ♂ said... [Reply to comment]

bujang desperado gitu..haha

Suhami Ahmad said... [Reply to comment]

sex bebas?? erkk!