Pages

Friday, April 15, 2011

Home » » Isteri Memang Suka Suami Gemuk ke?

Isteri Memang Suka Suami Gemuk ke?

Assalamualaikum...

Entry ni saje nak merepek meraban merapu dan sewaktu dengannye.Aku ada tertengok MHI dah lama dah bila ditanya wanita apa yang suka diberi kepada pasangan dieorng untuk memikat hati pasangan dieorng tu...

Pastu pihak MHI ni interviewla ramai orang untuk buat survey.Kebanyakkan yang jawab..
"Saya suka masak masakan yang sedap-sedap untuk suami saya"

hehehe...kalau masak sedap-sedap tu apa ye...kalau orang nogori masak lomak cili api...kan semua tu banyak lemak...masakan orang melayu...tahu-tahu jela..lemak..lemak..dan lemak..sebab tula ramai orang melayu naik lemak sekarang...hehhe...aku dah agak mesti dieorng ni cakap nak bagi makan...aku pon suka bakal isteri aku pandai masak...kalau suami macam aku ni okla...makan sampai tak ingat dunia pon takkan gemuk...dapat suami yang makan sikit naik 1kg berat badan tu...jangan monyosal sudahla sobab asyik sumbat suami makanan sodap-sodap je...hehe
Isteri Memang Suka Suami Gemuk ke?


Cubola bagi suami iPhone ke...Samsung Galaxy Tab ke...jongkong emas ke...kan lagi bagus..heheh...idea mengarut dari aku yang boleh menyebabkan isteri ni bankrupt..kalau suami blogger tu bagi idea entry pon cukupla...dapeik gak duit dari blog..ye tak...heheh

p/s-apakah benda yang anda suka bagi dekat pasangan anda??cuba ceciter sikit kat aku...

17 comments:

amry said... [Reply to comment]

yakin ker bro badan ko tak naik makan banyak.ni mesti tough ni..hehehehe
aku suker bagiiiii...bagiiiii...bagiiii...kasihsayang kot..muahahaha..boleh terima ker jawapan aku ni bro? :P

hana said... [Reply to comment]

haha...
kalau kenyang kn senang hati..
so bg je la makn..
haha

Wafiy Suzly said... [Reply to comment]

aku nak jadi beng2 boom ah,huhu

Ayie said... [Reply to comment]

tu la sebab semua suami perut buncit kedepan.. HAHAHAHA..

Fizalinolie said... [Reply to comment]

Fiza tak suka sangat bagi hubby makan. Tapi Fiza bagi kasih sayang... Heeee, pasai apa hubby akak gemuk ditambah lagi dia ingin berdiet, so kuranglah akak memasak. Selamat daku. Heeeeee. Jahat kan.

Miecyber said... [Reply to comment]

Saya nak makanan rendah kalori..Sebab saya takut saya jadi lori...

Fakta Menarik Tahun 2011

Sharinginfoz said... [Reply to comment]

tak kisah le gemuk ke kurus ke janji sihat dan kehidupan aman damai

chii said... [Reply to comment]

chii nak kasi makan dan kasih sayang..

org kata..nk tgk laki tu bahagia ke idak..tgk tang perut dia.miahaha..

kasih sayang harus bagi slalu...krg dia cari yg len..da susah kan...ehehe

sahromnasrudin said... [Reply to comment]

bila laki depa gemuk...konfem takde wanita yg terpikat kan heheheheee

~Nabilah~ said... [Reply to comment]

x ske bg ape2....kdkut kn????hahaha....sbb x tau nk bg dkt spe...wakakaka...bsr ckit x pe la...jgn obes suda...hahaha

cekodok jagung said... [Reply to comment]

hehehe..macam2 da..gemuk ke kurus ke kalau dah sayang sayang jugak kn mr.faiz..

lalink7 said... [Reply to comment]

saya bila dia makan masakan sy dia senyum dan makan dengan laju2..hehehe..

pasni kene suru g gym..hahaha

:: Izz :: said... [Reply to comment]

p/s-apakah benda yang anda suka bagi dekat pasangan anda??cuba ceciter sikit kat aku...

** uikss...encik faiz....tengah cari hadiah utk diberikan pada pasangan ke...hehehe...

fyna said... [Reply to comment]

fyna suke kalau suami yg sedang2..
sedap2 peluk.
jnji die sehat.
tp make sure dier xde la gemuk sgt,
always remind each other..
heheheh...

Nur Liyana said... [Reply to comment]

hahhahaah.....

lawak pulak rasanya bila baca nie..

kalau yana kawin, yana nak masak jugak.heehhe
pastu yana nk makan yg dia masak jugak..heehhhe

pastu kami dua jln2 joging!!!ahahha..berangan!!!

♕ Mr.IX ♂ said... [Reply to comment]

gemuk tanda bahagia la tu..hehe..

Suhami Ahmad said... [Reply to comment]

Haa...kawan atok kan maso sekolah dulu melangsing lidi eh....baru 2 3 tahun ni dah macam belon...haaa, faiz x leh ckp kurus selamanya...hihi