Pages

Saturday, April 9, 2011

Home » , » Peluang dapat iPad 2 free..

Peluang dapat iPad 2 free..

Assalamualaikum...

Peluang dapat iPad 2 free..

Entry ni saje nak kongsi tawaran dari dealmates ni.dealmates ni nak bagi iPad 2 free dengan harga RM0.Tapi kena registerla.Tapi sorang je yang akan dapat iPad tu..sebab dia bagi berdasarkan cabutan bertuah..

Rasanye memang susahla nak dapat sebab mesti beribu orang nak free ni kan.Sape yang rasa dia tu murah rezeki sangat dan hidupnya bertuah tahap dewa sampai member korang cakap,"weii..bomoh mano ko jumpo haaa...asal ada majlis je ko monang cabutan bertuah" bolehla try..

Lepas korang tekan buy tu dia akan suruh register dan akan diberi certificate yang ada nombor.Dalam masa 2 minggu ni kot dia akan umum siapa yang bertuah tu berdasarkan nombor certificate tu..Sape berminat boleh pergi ke sini

p/s-selamat mencuba..

9 comments:

Ayie said... [Reply to comment]

ustaz love pun ada bikin entry tadi.. moh le kite..

Ayie said... [Reply to comment]

Meh usha entry aku.. meh laa.. meh laa.. hahahaa..
blog paling best
Hoit Bank Islam
Akhirnya..!!

Usop Wilcha said... [Reply to comment]

Nak cuba gakk...

Manusia jadi komoditi

Fizalinolie said... [Reply to comment]

Wah! macam menarik.. Nak jugak. Heee

Suhami Ahmad said... [Reply to comment]

betul ke ni faiz? nnt tak jadik spam?

chii said... [Reply to comment]

semoga menjadi manusia yg bertuah..amin :D

Nur Liyana said... [Reply to comment]

betul ke ni??betul nie??? betul ke nie???huhuhu

faiz said... [Reply to comment]

@Suhami Ahmad
xdela atok..cuma bila dah register adala kdg2 dia hantar upsate terbaru offer dari dealmates ni..

KUREKURE COMEL said... [Reply to comment]

yke ni....tp agak susah kan...hehehe...