Pages

Saturday, April 16, 2011

Home » , » Give Away Ujang9897

Give Away Ujang9897

Assalamualaikum...

Lepas kongsi pasal lemang tadi,akibat serta paksa yang dilakukan oleh chii terpaksala aku join giveaway dari Ujang9897..sebenarnya bukan terpaksa pon.Hujung minggu yang membosankan ni baik aku join giveaway ni.Hadiah dia memang menarik.Siap ada sponsor lagi.Ada free domain tu...

Aku sebenarnya tak pernah masuk blog Ujang9897 ni tapi aku dah terjah tadi dan baca beberapa entry dia..blog dia memang tak semak langsung.Takde widget-widget mengarut yang menyebabkan aku nak tekan pangkah laju-laju.Blog ni sangat ringan.Bila aku masuk memang cepat loading dia.Tuan punya blog ni peminat si mata besar Heliza..

Dari segi pengisian entry dia memang sempoi aku rasa.Ayat-ayat dia tidak berat untuk dibaca even korang tengah sibuk camner pon..Kebanyakan entry dia pendek.Tapi tak terlalu pendek sebab tak silap aku Ujang ni tak suka entry panjang-panjang.okla tu saje aku dapat review blog Ujang ni..

Syarat lain join giveaway:

1)Letak Header Ujang yang kacak


2)Letak gambar sempoi

Aku takde gambar sempoi tapi letak jela gambar aku dalam wind tunnel masa aku buat testing produk air filter masa praktikal training dekat Pasir Gudang dulu.


3)Tag 2 orang

Sape ye nak jadi mangsa den ni...dengan ni,aku memaksa 2 orang ni join giveway ni.Kalau tak siap la ko.den bagi pelangkung.heheh

ayie

akak fizalinolie

p/s-sape rasa nak join tu joinla.tak rugi pon.mana tahu ada rezeki.Sape nak join bolehla terjah blog Ujang9897

11 comments:

Fizalinolie said... [Reply to comment]

Ahaksss, tu yang tayang muka kat gengblogger blog akak yer.. Rupanya tag akak... Huhuhuhuhu, InsyaAllah akan akak join yer. Thanks kerana tag akak. Tak nak den kena pelangkung... Kihkih...

chii said... [Reply to comment]

haa..better wat ye..krg encek faiz pelangkung..x pasal2 ada yg salah kan chii sebab tag dia plak..eheh

gud luck faiz :D

~Nabilah~ said... [Reply to comment]

waa.....gud luck k....hehehe

Cik Sue said... [Reply to comment]

gud luck faiz... =D

gmbar faiz dlm wind tunnel tu tetiba buat cik sue terasa sesak nafas...errr cik sue cam fobia tmpt kecik2 dan sempit tu...tetiba rasa cam kurang oksigen..ahakS.. =D

♕ Mr.IX ♂ said... [Reply to comment]

gudluck yer... takde kerajinan nak join memacam contest ni..huhu

aleen aiden said... [Reply to comment]

blog alin ringan x?!heee
gudlak!

Sham said... [Reply to comment]

teringin gak pakcik nak cuba...

Miecyber said... [Reply to comment]

Menarik...

Kera serang bayi

Wafiy Suzly said... [Reply to comment]

goodluck

Suhami Ahmad said... [Reply to comment]

Gud luck ek faiz...hihuuuu

solo molo said... [Reply to comment]

singgah dari blog abang ujang...
abang katanye...
hahaha...
good luck ya !~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html