Pages

Saturday, April 23, 2011

Home » , , » Peluang dapat Samsung Galaxy Tab 3G free..

Peluang dapat Samsung Galaxy Tab 3G free..

Assalamualaikum..

Hari tu aku ada kongsi pasal tawaran dealmates untuk dapat iPad 2 free kan...Tapi malangnya aku punya nombor tak dapat...walaupun aku dapat 3 certificates...tiga-tiga nombor tak kena..osahh...takde luck aku ni..

Tapi sekarang ni ada tawaran baru dari dealmates iaitu Samsung Galaxy Tab 3G free plak.Baru aku tahu kalau ada orang join sekali dibawah url refferel korang,korang akan dapat satu lagi certificates.Kalau 100 orang join korang dah dapat 100 certificates.So,memang cerahla peluang korang nak dapat Samsung Galaxy Tab free ni...Kalau korang tak faham,dealmates ni lebih kurang churp-churp la...kalau churp-churp ade orang register bawah korang punya url dapat duit.Tapi dealmates ni bagi certificates yang ada nombor cabutan bertuah.Kalau takde refferel korang hanya dapat satu je la nombor cabutan tu.Susahla nak menang kan...

Peluang dapat Samsung Galaxy Tab 3G free..

Sebenarnya tak rugi pun kalau korang register.Sebab banyak tawaran-tawaran menarik dari dealmates ni akan dihantar dekat email korang.Tapi tak selalu la...Sebab tu bila ada benda free je aku tahu...

p/s-Sape nak cuba dapatkan Samsung Galaxy Tab 3G ni bley terjah di sini..Mane tahu ada rezeki kan..

15 comments:

Suhami Ahmad said... [Reply to comment]

wah tawaran yang menarik ni faiz...huhu

republik n9 said... [Reply to comment]

huhuhu... ni kalau boli sendighi bocor poket den

Wafiy Suzly said... [Reply to comment]

semoga dapat apa yang dihajati faiz.. :)

Miecyber said... [Reply to comment]

Menarik nie...

Projek Pintar MAS

Jue said... [Reply to comment]

dah mcm MLM lak register bwh nm org lain.. haha

nelly said... [Reply to comment]

menarik perhatian !!!

~Nabilah~ said... [Reply to comment]

seyes mnrik la.....hope faiz dpt le ye.... :)

Fizalinolie said... [Reply to comment]

Menarik! Semoga Faiz berjaya yer =)

Sharinginfoz said... [Reply to comment]

thanks for sharing, tapi rasanya bila letak link or iklan dealmates akan hilang status gliterrati nuffnang kan?

faiz said... [Reply to comment]

@Sharinginfoz
entahla..takde plak hilang status..

Cik Sue said... [Reply to comment]

wahhh..klu dpt best nih.... =D

amny said... [Reply to comment]

alamak..memang slow skitlaa bab nii..=_="

amry said... [Reply to comment]

menarik-menarik!!!oo...baru aku paham...kita boleh dapat hadiah melalui cabutan bertuah erk..hm...tak per bro..aku usha lu..kalau aku terpikat aku register bawah ko ok.

KUREKURE COMEL said... [Reply to comment]

siyes ni baru tau....


faiz blh bg tahu tak kelebihan ipad 2...sbb tgh usha la...

org ckp byk keburukan..huhuhu

faiz said... [Reply to comment]

@KUREKURE COMEL
xtau sgtla psl ipad 2 ni...yg saye tahu sume yg ade pada ipad 2,ada gak kat iPhone 4..