Pages

Sunday, April 3, 2011

Home » , » Arsenal lawan Blackburn...Kepala Samir Nasri Benjol..

Arsenal lawan Blackburn...Kepala Samir Nasri Benjol..

Assalamualaikum...

Hari Ahad ni kita citer santai-santai sikit iaitu kepala Samir Nasri benjol...heheh..kalau dia ni artis Malaysia dah keluar paper Harian Metro ni esok...Sape tak kenal Samir Nasri dia ni player Arsenal..

Semalan aku tengok match Arsenal lawan Blackburn...ada sekali tu depan pintu gol Samri Nasri tanduk bola...tapi sayang tak gol...sekali aku tengok Samir Nasri berguling kesakitan...sudah aku cakap.."napela ko ni berlakon plak Nasri"...sebab aku tengok biasa je...

Sekali dia bangun bukan terkejut beruk lagi dah ni...terkejut beruk mak yeii terus aku...bapak besar benjol dia...tak percaya??korang tengok kat bawah ni..
Kepala Samir Nasri Benjol..

besar tak??...lepas dia tujuk highlight baru aku nampak yang si Nasri ni berlaga kepala ngan defend Blackburn...lepas balut takdela plak kepala dia ting tong...relax je main mcm biasa..sepanjang match tu bila aku nampak je Samir Nasri dekat2,aku sonyum kambing je sobab walaupon dah balut still nampak benjol dia yang bapak bosar tu..heheh..mesti dia hati-hati gila nak tunggu bola pastu sebab takut kena bola kat benjol dia tu..

Yang aku panas time tengok match tu semalam..boleh plak tikus mondok yang aku lepaskan hari jumaat aritu main lalu lintas depan aku sambil tersonyum lebar kat aku...takpo,lopeih ni kalau aku jumpa lagi siapla kau...

Papepon match Arsenal lawan Blackburn  seri 0-0...macam biasala peluang score banyak tapi takde luck..Van Persie memang terbaik season ni...best btol tgk Van Persie ni main semalam.. memang susah nak kejar MU pasni sebab MU menang match semalam..

p/s-bilala arsenal nak menang ni

12 comments:

Ayie said... [Reply to comment]

aku rasa Arsenal no 2 lagi musim nih.. tape, arsenal tetap dihati.. hahhaa..

*tunggu wilshare matang sikit, nanti arsenal mesti power.. hahaha

ghost writer said... [Reply to comment]

aku dah sound kat member aku...

"nih kalau asyik bola takde luck cecah jaring memang kantoi lar arsenal..."

now,semakin bersemangat MU untuk raih trophy liga kali ke 19...haha.

MU tetap yang terbaik.!

intan.maisarah said... [Reply to comment]

suka tengok aje.
tak suka team mana mana

alimin said... [Reply to comment]

owh..ingtkan nama samir nasri tu sekadar hiasan je..eheh..nasib baik ada pic..baru percaya..eheh..nmpak sgt x mengikuti bola :D

gle besar..sure susah nk sorok kan tu

chii said... [Reply to comment]

arghh..nama ayah plak yg kuar lg

faiz said... [Reply to comment]

@chii
nama ayah chii samir ke..heheh

KUREKURE COMEL said... [Reply to comment]

gile besar benjol...mmg hebat la kalo main lps tu...relaks je....




tu lah...sapa suruh lepaskan tikus tu...hahaha....msti geram je tgk..hihihi...

Sharinginfoz said... [Reply to comment]

Tension ngan game arsenal semalam tapi tak kisahlah apa-apa result pun, arsenal tetap menjadi pilihan

Seksi Bani said... [Reply to comment]

next time, kasi pecah terus!

Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

yup aku sangat geram dengan game arsenal .... uihhhhh harap boleh bangkit kalahkan MU... warrgghhhhh

~Nabilah~ said... [Reply to comment]

rspct ar kt si nasri 2...wlpown skit,still bleh maen g....

hehehe....x mnt bola pown....

chii said... [Reply to comment]

bukan..tp alimin..ehehe..chii terguna akaun dia plak pg td..adeih :p