Pages

Monday, April 18, 2011

Home » , , » Buffered Earning Nuffnang ke-5 2011..

Buffered Earning Nuffnang ke-5 2011..

Assalamualaikum...

Alhamdullilah...check earning Nuffnang semalam tiba-tiba muncul plak satu buffered earning lagi satu..memang berjanggut tunggu buffered earning Nuffnang ni...kali terakhir dapat bulan lepas.Buffered earning dari Adidas Clima Cool LR...aku rasa ramai yang dapt buffered earning dari Adidas Clima Cool LR ni sebab banyak blog muncul iklan ni..


Sebenarnya saje nak tulis entry sebab nak mempergunakan wifi free dari MMU ni...abang aku kerja kat MMU,so dapatla password dia..customer plak tak ramai sekarang ni..sebab MMU sekarang tengah short sem...

Sekarang ada 2 buffered earning aku tengah ada 2 berjalan.Satu lagi yang dulu punya prudential.Lagi tiga semua dah bertukar jadi metered earning.Dan tak boleh jalan earning dia.Kojap bonar berjalan eiyh dah tukar jadi metered earning..tak pueih menikmati rezeki dah berhenti..heheh

Buffered earning terbaru ni mungkin sebab kepas aku update profile survey aku ngan hantar surat berantai kat Nuffnang minggu lepas.Siapa yang nak buffered earning tu tryla hantar surat cinta kat Nuffnang.Mana tahu dapat.Dekat profile survey letakla ayat yang tak ingat dunia sikit.Konon eiyh blog korang hebat gila...hehe

 p/s-korang ada dapat buffered earning tak..terima kasih ye siapa yang tekan iklan aku laju-laju tu..ni entry autopublish yg aku tulis pagi tadi



15 comments:

hana said... [Reply to comment]

erm..
tahniah..
leh la share ngn saye..hehe

Shamsuddin Amin said... [Reply to comment]

x berp paham la bende ni...
huhu

~Nabilah~ said... [Reply to comment]

yeaa!!!thniah faiz...nnt bleh le blnja burger kukus.....ble la nk dpt brger kukus nie???wakakaka

Miecyber said... [Reply to comment]

Tahniah den ucapkan...

Ikan Patin Temerloh

KUREKURE COMEL said... [Reply to comment]

best tu sambil berniaga..smbil berintrnt..syok2...hehehe

Jue said... [Reply to comment]

sedekah sket kat akak.. haha

aleen aiden said... [Reply to comment]

wuu,terer2.alin xreti maen nuff ni sbenarnye.sbb 2 earning xbejalan dr taun lepas.hu3

decrewz said... [Reply to comment]

Rasa2nya la kan.. Bila kita jawab survey dalam nuff, blog kita macam bagus, diorang check x? Lagi 1, entah kenapa ramai blogger yang traffik diorang ribu riban sehari ssh nak dapat BE, sampaikan ada yang keluar terus xnak letak iklan nuff lagi.. Pada kajian yang dpt Jai tengok la sekarang kan, traffik tinggi x memberikan mereka peluang untuk dapat BE kerana banyak nak kena bayar tapi jumlah iklan yang diklik kadang xde langsung. Traffik yang tinggi biasanya akan dapat BE bagi mereka yang selalu bersama nuff, maknanya macam redMummy yang rajin pergi event yang dianjurkan oleh pihak nuff..

p/s : Itu pendapat Jai la dari segi pemerhatian selama berabad-abad dan kurun..he3

blog-tips-kurus said... [Reply to comment]

merujuk kepada decrewz, oooo...macam tu yek? sbb saye x prnh dapat lagi. huhu! sila doakan saye dpt BE & ME itu. tq in advance :-)

* srt berantai tu mcm mane bos?

saya_arief said... [Reply to comment]

tahniah bro.
mantap lah.

faiz said... [Reply to comment]

@decrewz
rasenye dieorg akan check supaya mereka rasa berbaloi letak iklan dekat blog kita...rasenye sape traffik tggi tu elok tukar pada adverlate atau innity..

Raji berkata said... [Reply to comment]

agk2nyer ak dpt tak BE eh T.T

Wafiy Suzly said... [Reply to comment]

ha, kan dah dpt earning..

lalink7 said... [Reply to comment]

orang utagha cakap 'cekanggggggggg arr faiz'...huhuhuh..hebat2

Nur Liyana said... [Reply to comment]

wah bestnyer!!!heehe

hehehe
tahniah2!!!hehehe

yana klik jugak nuffnang faiz....hahhah

cept blnja makan berger kukus tu....hahahaha

faiz, be nie dpt kalau kita rajin update blog ae????