Pages

Saturday, April 23, 2011

Home » , , » Dakwah Yang Hebat...Muhammad Abdul Jabbar UKIM DAWAH CENTRE

Dakwah Yang Hebat...Muhammad Abdul Jabbar UKIM DAWAH CENTRE

Assalamualaikum..

Zaman sekarang ni teknologi memang cepat betul berkembang.Orang Islam pun sepatutnya mengikuti perkembangan teknologi yang semakin pesat ni.Tapi mestila jalan yang betul.Aku ada terjumpa satu video dakwah yang hebat dari facebook aku.Memang kretif orang ni mengunakan media untuk berdakwah.Dah macam filem pun ada aku tengok..ni baru cara yang betul nak guna youtube..

Video ni dekeluarkan oleh Muhammad Abdul Jabbar UKIM DAWAH CENTRE.Video aku tengok ni bertajuk POWER IS FOR ALLAH.Ada beberapa video lagi dikeluarkan Muhammad Abdul Jabbar UKIM DAWAH CENTRE.Memang best cara penyampaian.Memang berkesan.Meremang gak aku masa last2 video ni yang menyataan kekuasaan Allah...



p/s-sama-samala kita bermuhasabah dan hayati...

13 comments:

Nur Liyana said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Nur Liyana said... [Reply to comment]

ALLAH MAHA BESAR!!!!

tiada yg lain selain ALLAH,,,

semua org, tgk video tue!!!

Shamsuddin Amin said... [Reply to comment]

bestnye dakwah ni...
allahu akhbar...^^

Wafiy Suzly said... [Reply to comment]

mari insafkan diri

blog-tips-kurus said... [Reply to comment]

kemudahan teknologi memang patut digunakan ke arah kebaikan..

Fizalinolie said... [Reply to comment]

Best nyer video tu... Alhamdulillah, menarik!

Kakzakie said... [Reply to comment]

Kakak suka bahasa yg digunakan Sindiran yg menyengat
Kuasa siapa yg besar?
Tapi mendengarkah mereka yg tuli dan buta hati?....
Memandang seolah-olah itu sekadar bencana
Mendengar seolah-olah itu putaran alam
Tanpa hati mengetahui Kudrat & Iradah Allah
Masya-Allah, Allahu akbar....

Suhami Ahmad said... [Reply to comment]

Sekarang ni kita dpt perhatikan umat Islam semakin bijak menggunakan medium telekomunikasi utk sebarkan dakwah...Tahniah....

p/s ; Atok tak pat tgk...berukben dah sampai limit ;-(

Miecyber said... [Reply to comment]

Hebat...

Projek Pintar MAS

Jue said... [Reply to comment]

alanakah bagus kalau setiap pendakwah belajar sume teknologi ni, sebab ni lah salah satu jalan mudah & berkesan untuk membimbing umat sejagat

amny said... [Reply to comment]

terbaikkla...^^

amny said... [Reply to comment]

ermm..terasa insaf tgookk... T______T

Nur Liyana said... [Reply to comment]

faiz, doakan yana untuk interview mara yana tau:)


sgt menghargai!!!